Joi, 2 ianuarie 2020, în jurul orei 10.00, C.V. de 44 de ani din com. Izvoarele Sucevei, în timp ce conducea autovehiculul marca SUZUKI  pe DJ 176, localitatea Brodina de Sus, având alte preocupări în timpul conducerii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, fiind proiectat în șanț.

Întrucât în urma accidentului nu au rezultat victime, conducătorul auto a plecat de la fața locului la domiciliul său.

În jurul orei 13.50 un bărbat a apelat serviciul SNUAU 112 unde a sesizat faptul că conducătorul auto C.V. a produs un accident de circulație soldat cu victime omenești.

Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta deplasați la fața locului nu au identificat autoturismul implicat în accident și pe conducătorul auto, ci în urma investigațiilor, în curtea interioară a unui imobil din comuna Izvoarele Sucevei.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia investigațiilor de specialitate, personalul medical a constatat faptul că bărbatul de 44 de ani a suferit leziuni ușoare, fără să necesite internarea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.