Duminică, 14 martie, lucrătorii Secției Rurale nr. 14 Poliție Vama au oprit pentru control  autoturismul marca Dacia Logan, care se deplasa pe raza com Moldovița, pe strada Bisericii, intenționând să pătrundă pe D.J. 176, pentru a se deplasa pe direcția Moldovița–Argel.

            Auto era condus de către V. Constantin, de 46 de ani, domiciliat în com. Moldovița.

S-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se că V. Constantin nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

            Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltata două mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

            Polițiștii au dispus reținerea lui V. Constantin. La data de 15.03.2021 suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.

            A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.