Duminică, 16 februarie, la ora 10:50, polițiștii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către M. Ionela, din orașul Vicovu de Sus, cu privire la faptul că pe strada Calea Cernăuți din localitate, fratele ei, S. Petru, de 33 de ani, conduce un autoturism fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Pe strada 1 Decembrie polițiștii au identificat staționat autoturismul marca Audi A4, în care nu se afla nicio persoană. Motorul autoturismului era pornit. Portiera dreaptă a autoturismului era deschisă, iar lângă portieră a fost identificat S. Petru iar lângă el sora lui cu care se certa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,82 mg/l alcool în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind interogat în bazele de date a rezultat faptul că S. Petru nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.