Marți, 21 ianuarie, la ora 14.00, B. Andreea, de 29 ani, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat Poliția municipiului Vatra Dornei despre faptul că în perioada 19-20 ianuarie soțul ei, B. Gheorghiță,  de 42 ani, a lovit-o  în timp ce se aflau la domiciliu.

Totodată, B. Andreea a prezentat certificatul medico-legal din data de 21 ianuarie emis de Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc în care se evidențiază faptul că are nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că agresiunea suferită de B. Andreea este consecința unui conflict spontan creat de soțul ei, pe fondul consumului de alcool și a geloziei.

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului și a fost emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile pentru perioada 21.01.2020, ora 14.00 – 26.01.2020, ora 14.00 împotriva bărbatului, care a fost obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de soție.

B. Andreea a depus plângere și s-a întocmit dosar penal față de B. Gheorghiță sub aspectul comiterii infracțiunii de „violența în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.