O femeie, care a făcut accident cu maşina după ce s-a urcat la volan băută, a încercat să le ofere bani poliţiştilor atunci când au vrut să o aresteze. De asemenea, aceasta a propus să întreţină relaţii intime în schimbul libertăţii, potrivit unui raport al oamenilor legii. Incidentul a avut loc în SUA.

Poliţiştilor li s-a spus de către martori că o femeie conducea o mașină care a lovit o bordură, ca mai apoi să se izbească de un semn de circulație. Oamenii legii au intervenit la fața locului, la nord de Houston, în Texas, conform Daily Star

Potrivit informaţiilor, șoferul a fugit înainte de sosirea poliției. La scurt timp, un bărbat a apărut și a încercat să convingă ofițerii că el este responsabil pentru accident. Dar apoi a sosit o femeie, identificată în raportul poliției drept Dulce Ortiz, în vârstă de 21 de ani. Aceasta prezenta semne clare că băuse și s-a stabilit rapid că ea fusese de fapt șoferul vehiculului.

În timp ce era condusă la secția de poliție locală, Ortiz și-ar fi înrăutățit situația încercând să-l mituiască pe poliţist, oferindu-i servicii sexuale și bani în schimbul de a-i permite să plece. Agentul Mark Herman a scris pe Facebook: ”Dulce Ortiz a fost arestată și trimisă la închisoarea din Harris County, acuzată de luare de mită. Cauţiunea ei nu a fost stabilită, dar este repartizată la Judecătoria Districtului 262”.

Vocile internauţilor au fost împărţite

Deloc surprinzător, postarea pe Facebook a agentului Herman a atras o mulțime de comentarii, mulți sugerând că acesta ar fi trebuit să accepte oferta femeii. Un internaut a adoptat în schimb un ton mai rezonabil spunând: ”În loc să râdem de ea, să ne îngrijorăm de ce a intrat în această situație”. Ancheta este în curs de desfăşuare, relatează observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.