Un suc natural din fructe și legume, alături de un mic dejun, dau startul unei zile pline de energie. Nu toată lumea preferă cafeaua și o înlocuiesc cu un suc natural sau un ceai. 

Bineînțeles că sucul de fructe nu merge doar la primele ore ale dimineții. În zilele toride de vară un fresh de portocale sau pepene roșu este excelent. 

Vara, cel puțin, avem tendința de a mânca mai sănătos, de a ține o dietă. De altfel, atunci când e caniculă afară nici mâncarea nu ne este un aliat prea bun. Un fresh de fructe însă poate fi nelipsit pentru că ne dă aportul de energie de care avem nevoie. 

Cel mai bun mod de a beneficia de un fresh sau un suc natural este cu ajutorul unui storcator pentru fructe si legume. Acesta vine cu multe beneficii în orice perioadă din an pentru orice familie, chiar și pentru cele cu bebeluși. Iată de ce.

Diversificarea – o etapă importantă din viața bebelușilor 

Diversificarea este o perioadă importantă atât pentru părinți cât și cei mici. Pe lângă laptele matern, bebelușii descoperă noi gusturi, texturi, mirosuri. Dincolo de acest aspect, cu cât crește cu atât are nevoie de mai multe vitamine și nutrienți pentru a se dezvolta corespunzător. 

De regulă, mâncarea oferită celor mici în această perioadă trebuie pasată având în vedere că nu o pot mânca altfel. Iată că un storcător poate face treaba mămicii în doar câteva secunde. Oricum metoda clasică de pasare durează mult mai mult. Cel mic are nevoie în permanență de atenția mămici. Cu un astfel de storcător mămica devine mai eficientă și mai rapidă. Mâncarea este pasată imediat, fără prea mare efort, iar cel mic va mânca la timp. Mama se poate bucura și ea de un suc de fructe natural. Mai mult decât atât, un storcător va stoarce până la ultima picătură fructul sau leguma, deci nu mai vorbim despre risipă. 

Având un storcător la îndemână te bucuri mai des de sucuri naturale

Dacă ai un storcător de fructe și legume la vedere, ți se va face poftă instant de un suc natural pe care să îl savurezi. Astfel îți vei crește mai mult aportul de nutrienți și vei avea mai multă energie. Îl poți prepara rapid, cu fructele sau legumele pe care le ai la îndemână. Este o modalitate excelentă de asemenea de nu a mai arunca fructele și legumele prea coapte. 

Poți consuma chiar și alimentele care nu îți plac, deși organismul are nevoie de ele 

Unul din marele avantaj al unui storcător de fructe este că poți masca anumite gusturi și texturi ale unor fructe și legume care nu îți plac. Spre exemplu, dacă nu îți plac în mod deosebit morcovii, îi poți combina cu portocalele. În acest fel nu îi vei mai simți gustul însă te vei bucura din plin de aportul de vitamine cu care acesta vine pentru organismul tău. 

Ai grijă de imunitatea ta

Consumând mai multe fructe și legume, imunitatea ta va fi în siguranță. Cunoaștem faptul că aceasta are nevoie de vitamine și nutrienți pentru a putea apăra organismul de bacterii, viruși sau alți factori ce pot afecta sănătatea. Imunitatea este ca un scut împotriva bolilor însă are nevoie de nutrienții potriviți pentru a funcționa normal. 

Sunt recomandate multe fructe și legume pentru a întări imunitatea, fapt pentru care cu un storcător îți va fi mult mai simplu să le asimilezi. 

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care ți le aduce un storcător. 

În magazinul online kitchenshop.ro vei găsi o gamă largă de storcătoare de fructe și legume pe care le poți achiziționa la prețuri excelente. Profită din plin!

Date de contact:

office@kitchenshop.ro

0314.08.88.88

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.