În ședința Consiliului Local Câmpululung Moldovenesc de vineri, 27 noiembrie, deliberativul local a ales viceprimarul. Astfel, potrivit edilului Mihăiță Negură, pentru funcția de viceprimar au fost două propuneri, respectiv Corneliu Petru Berențan de la PNL și Gheorghe Sologiuc de la USR.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc a declarat că 15 consilieri locali, din cei 18 prezenți la ședință, au votat pentru propunerea făcută de PNL și 3 au votat cu propunerea USR.

De menționat este faptul că Berențan este și secretarul general al PNL Câmpulung Moldovenesc și unul dintre cei mai vechi membri ai acestei organizații.

„Cornel Berențan este omul pe care mi-am dorit să îl am alături în echipa de conducere a Primăriei Câmpulung Moldovenesc, astfel încât, în următorii patru ani să am un sprijin real pentru dezvoltarea orașului. Acesta va avea în atribuții curățenia orașului, salubrizarea și deszăpezirea, precum și colectarea selectivă a deșeurilor din municipiu. De asemenea, în funcție de cum vor evolua lucrurile, acesta va avea și alte sarcini, pe care i le voi da prin dispoziție de primar”, a declarat edilul de la Câmpulung Moldovenesc.

Mihăiță Negură a explicat de ce s-a întârziat alegerea viceprimarului în municipiul pe care îl reprezintă, subliniind că cei de la PMP s-au dezis de unul dintre aleșii locali de pe listele lor, în favoarea unei femei de pe locul patru.

„PMP-ul i-a retras sprijinul politic domnului Stasiuc Petru și a adus-o în locul lui pe domnișoara Flutur Florica, iar toată această chestiune a trebuit să fie rezolvată în instanță. Abia joi, 26 noiembrie, domnișoara Flutur Florica a fost validată de instanță pentru a fi consilier local al municipiului Câmpulung Moldovenesc, din partea PMP”, a explicat primarul Mihăiță Negură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.