Într-o Suceavă a anului 2018, într-o Suceavă aleasă Destinație Europeană de Excelență, una dintre străzile destul de circulate a orașului stă în beznă de mai bine de o săptămână.

Mai precis, pe Strada Zorilor, în zona Liceului de Informatică, mai mulți stâlpi de iluminat sunt acum doar de decor și asta din cauză că autoritățile locale nu fac nimic în această privință. Odată cu lăsarea întunericului, ca și cum nu ar fi destul că oamenii nu văd pe unde merg, aceștia trebuie să aibă grijă și la mașinile parcate pe trotuar.

În 2016, edilul sucevean Ion Lungu spunea: „Vom avea un iluminat public performant din punct de vedere calitativ pe de o parte, iar prețul plătit pentru iluminatul public va fi cu mult diminuat”.
Apoi, în 2017, odată cu instalarea lămpilor de tip LED, au început să apară nemulțumirile din partea cetățenilor referitoare la iluminatul slab. Atunci, primarul Sucevei spunea „O să mă țin personal ca această problemă să fie corectată, pentru ca oamenii să beneficieze de un iluminat mai bun și mai eficient față de ce aveam înainte. Facem acest proiect să fie mai bine pentru oameni. Degeaba îl facem dacă pentru oameni e mai rău”, a spus Lungu.
Acum, în 2018, tot ce sperăm e ca Ion Lungu să nu își uite măcar această promisiune, să facă „ce e mai bine pentru oameni” și să îi scoată din beznă pe locuitorii din zona Liceului de Informatică.

Situația de pe strada Zorilor a stârnit mai multe reacții și pe paginile de socializare, internauții amuzându-se de Ion Lungu, despre care spun că în următoarea campanie electorală va da lanterne în loc de ulei și găleți, dar și că sărbătorește Ziua Pământului.

În loc de concluzie, redăm comentariul unei persoane nemulțumite: „Bezna face echipă bună cu bezna celor ce ne poartă de grijă! În traducere…. Suceava este în beznă! 🙂 Votați Bezna!

 

Sursa foto: Ilețchi Cezar

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.