Un bătrân de 86 de ani a ajuns la spital după ce, deplasându-se pe bicicletă, nu s-a asigurat corespunzător și a fost acroșat de un autoturism.

Duminică, 10 iulie, în jurul orei 19:45, pe D.N. 2H, în interiorul localității Bădeuți, bătrânul de 86 de ani, localnic, se deplasa pe o bicicletă, iar în dreptul unui imobilul a virat brusc stânga, fără să se asigure corespunzător, a pătruns pe sensul opus de mers și în apropierea unei treceri pentru pietoni, a fost acroșat cu partea stângă de autoturismul, condus regulamentar de un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, posesor al permisului de conducere categoriile BE, CE.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, biciclistul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, după care la Spitalul Județean Suceava, dar nu a rămas internat. Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.