Joi, 20 februarie, în jurul orei 07.54, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 2H din comuna Horodnic de Jos, un localnic de 51 de ani a efectuat un viraj spre stânga pentru a intra în curtea unei societăţi comerciale, fără însă să se asigure și fără să semnalizeze efectuarea manevrei, moment în care, a fost acroșat de autoturismul condus în aceeași direcție de o femeie de 50 de ani din orașul Vicovu de Sus, care, deși a frânat brusc și a virat spre stânga, nu a reușit să evite impactul.

Potrivit IPJ Suceava, din accident, a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, care a refuzat să fie transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Biciclistul a fost și el testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.