Duminică dimineață, la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat un bărbat de 34 de ani, din oraşul Salcea, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la06 aprilie, ora 08.50, în timp ce conducea bicicleta pe DJ 208 A, în interiorul localităţii Vereşti, victima a observat un autoturism care era oprit pe marginea părţii carosabile, iar în momentul în care a ajuns în dreptul autoturismului, persoana care se afla la volan a deschis portiera fără să se asigure şi l-a atins în piciorul stâng. În urma impactului, biciclistul a căzut pe partea carosabilă.

După eveniment, bărbatul a discutat cu persoana care se afla la volan, iar acesta şi-a cerut scuze şi a plecat de la faţa locului, deplasându-se înspre piaţa Vereşti, autoturismul rămânând în locul în care era parcat.

Ulterior, biciclistul s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, necesitând pentru vindecare 5-7 zile  și nu a rămas internat.

Autoturismul în cauză a fost identificat în interiorul localităţii Vereşti, la volanul acestuia fiind un bărbat de 40 de ani, din comuna Fântânele. Acesta a declarat că a parcat autoturismul pe marginea din dreapta a părţii carosabile, iar în momentul în care a deschis portiera, un biciclist a căzut lângă portiera stânga faţă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.