Vineri, 3 mai, a.c., în jurul orei 14.45, C. O, de 44 ani, din comuna Putna, în timp ce conducea autoturismul VW Golf pe DN2H în localitatea Putna, din direcția Mănăstirea Putna către Bivolărie, în aceeași direcție, din spatele acestuia, se deplasa în calitate de biciclist, I. N, de 52 ani, din comuna Burla. Când a ajuns în fața marketului Arcașul din comuna Putna, C.O, a parcat autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, într-o zonă în care oprirea este interzisă, după care a deschis ușa autoturismului, fără a se asigura dacă din spate circulă alte vehicule.

În acel moment, l-a acroșat cu portiera pe biciclistul susmenționat, care era în depășirea autoturismului oprit. I.N s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.