Duminică, 21 aprilie, la   La 21.04.2019, ora 16.50, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 208 din comuna Preutești, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.04.2019, ora 16.30, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DJ 208, din comuna Preutești, o localnică de 17 ani a fost acroșată de un autoturism angajat în depășire și al cărui conducător auto nu a păstrat o distanță laterală regulamentară, după care a părăsit locul faptei.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a minorei care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta neputând da detalii despre autoturismul implicat.

Biciclista a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autoturismului implicat în eveniment și stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.