Biletele de avion din Suceava către Madrid, Verona și București ale campaniei aeriene Cobrex Trans vor fi puse în vânzare începând cu data de 23 aprilie 2018. Deși comercializarea biletelor trebuia să înceapă din data de 16 aprilie, potrivit conducerii companiei acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unor probleme de ordin tehnic.

Compania românească Cobrex Trans va opera, începând cu data de 14 iunie 2018, zboruri din Suceava spre București și spre Madrid și Verona, iar biletele se pot cumpăra de pe site-ul  companiei www.cobrextrans.com, sau de pe platforma internațională de vânzări bilete și servicii www.worldticket.com.

cobrex trans avion

Totodată agențiile partenere din Suceava, Botoșani, Vatra Dornei și Fălticeni dar și în incinta Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, se vor putea achiziționa bilete de zbor.

Directorul comercial al Cobrex Trans, Petru Ștefan Runcan a declarat că zborurile din și către Madrid, Verona și București vor fi operate în zilele de luni și joi, începând cu data de 14 iunie 2018.

Cursa București – Suceava va pleca la ora 6:00 din București și va ajunge la Suceava la ora 7:00, iar seara plecarea de pe Suceava va fi la ora 23:15 cu aterizare pe Otopeni la ora 0:15.

 Zborul din Suceava spre Madrid va decola la 7:30 și va ateriza în capitala Spaniei la ora 11:45, iar din Madrid avionul va zbura spre Suceava la ora 12:45 și va ajunge la Aeroportul Ștefan cel Mare la 16:55.

Cursa de Verona va pleca din Suceava la ora 17:25 și va ateriza pe Verona la ora 19:55, iar de la Verona va decola la ora 20:30 și va ajunge la Suceava la ora 22:45.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.