Astăzi, 23 mai, la nivelul județului Suceava se află în autoizolare la domiciliu 2280 de persoane, iar în carantină instituționalizată 319 de persoane. Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu sunt clinic sănătoase, fără simptome specifice infecției COVID – 19. Din izolare voluntară au ieșit până acum 15159 de persoane, iar din carantină instituționalizată, după obținerea avizului epidemiologic, au ieșit, de la instituirea măsurii de carantinare și până în prezent, 2786 persoane.

La nivelul județului Suceava, până la această dată au fost efectuate 18416 teste.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava la data prezentului comunicat, în județul Suceava sunt declarate vindecate 2165 de persoane.

Instituția Prefectului județului Suceava face apel la suceveni să nu renunțe și să respecte, așa cum au făcut și până acum, recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile tuturor actelor normative în vigoare.

Printr-un comportament responsabil și prin reducerea la minim a riscului de expunere la noul coronavirus putem ține sub control răspândirea COVID -19.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.