Luni, 7 octombrie, la ora 17:40, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Bosanci, cu privire la faptul că D.H., de 46 ani, din aceeași localitate, a căzut și s-a autoaccidentat pe o alee pietonală de pe raza localității Bosanci.

Din cercetări s-a stabilit că la 7.10.2019, în jurul orei 17:30, D.H. se deplasa pedestru spre domiciliu, pe o alee pietonală de pe raza localității Bosanci.

La un moment dat, în dreptul unei societăți comerciale, din cauza stării de ebrietate în care se afla, acesta s-a dezechilibrat și a căzut lovindu-se de un stâlp al gardului societății comerciale.

Observând faptul că D.H. prezintă leziuni la nivelul capului, un cetățean a apelat S.N.U.A.U. 112 sesizând cele întâmplate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, care a stabilit diagnosticul preliminar de „etilism acut, cădere la același nivel, TCC, TCF, plagă delabrantă auriculară dreaptă”, D.H. fiind transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 În cauză nu există suspiciunea comiterii unei fapte de natură penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.