La rectificarea bugetară făcută de către Guvernul României, municipiul Suceava a primit suma de 18,3 milioane de lei pentru echilibrarea bugetului. Primarul Ion Lungu a precizat că o parte din bani vor fi destinați asistenței sociale, iar 10 milioane de lei vor ajunge la Bioenergy pentru asigurarea masei lemnoase în această iarnă. Astfel, sucevenii sunt asigurați că vor avea apă caldă și căldură.

„Această sumă primită este pentru echilibrarea bugetului și nu acea sumă pe care noi am cerut-o, pentru diferențele din primele luni ale anului, pe care Guvernul nu le-a mai plătit. Noi ne-am adresat Guvernului și Ministerului de Finanțe și am cerut bani pentru Bioenergy, însă societatea nu este a Primăriei și, deși suntem direct interesați de furnizarea căldurii în Suceava, nu am primit niciun răspuns”, a spus primarul Ion Lungu.

Acesta a adăugat că în ședința Consiliului Local de joi, 24 octombrie, va fi pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind acordarea sumei de 10 milioane de lei către Bioenergy, pentru asigurarea masei lemnoase.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.