Într-o şedinţă de urgenţă, Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a validat, ieri seară, candidatura lui Ion Lungu pentru un nou mandat de primar al Sucevei.

Argumentele care au dus la acestă schimbare radicală se pare că sunt datele unui studiu sociologic, realizat de INSCOP, în care Ion Lungu ar avea intenţie de vot de 51%, Ioan Balan de 20%, iar Alexandru Băişanu de 14%, au precizat surse din partid.
Decizia a fost luată după ce s-au prezentat datele unui studiu sociologic în care Ion Lungu ar avea intenţie de vot de 51 la sută, Ioan Bălan de 20 la sută, iar Alexandru Băişanu de 14 la sută, au precizat surse din partid.
În cursul zilei de mâine, secretarul general, Ilie Bolojan, alături de președintele organizației județene, îl vor „înscăuna” pe Ioan Balan, candidat pentru Primăria Suceava.
Trebuie precizat că în ședința de ieri s-a decis reprimirea în PNL a lui Ion Lungu, care și-a dat demisia din fruntea organizației municipale. Actualul primar a ales să fie independent politic din vara anului 2014 când a părăsit formaţiunea pe listele căreia a candidat folosindu-se de OG55, aşa numita ordonanţă a traseiştilor politici.
La această ședință deputatul Alexandru Băișanu nu a luat parte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.