„BizzBike – Business pe Bicicletă” promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri cu scopul de fluidizare a traficului și atragerea a cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Junior Chamber International, filiala Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava vă aşteaptă joi 15 septembrie 2016, ora 19:00, cu plecare de pe esplanada Casei de Cultură, la evenimentul „BizzBike – Business pe bicicletă”, ediţia de toamnă.

O prioritate a acestei ediţii este susținerea şi educarea unei noi generaţii de biciclişti.

„Alături de Fundaţia FARA dorim să transmitem acest mesaj mai departe micuţilor. Pentru că anul şcolar a început, îndemnăm participanţii la eveniment să aducă cu ei rechizite şcolare pentru copilaşii care vin din familii cu venituri mici.  Acestea se pot lăsa în cutia special amenajată la punctul de start”, au transmis organizatorii.

Traseul evenimentului „BizzBike- Business pe bicicletă” va fi următorul:

START – Casa de Cultură – Str. Nicolae Bălcescu – Str. Ana Ipătescu – Bld. 1 Mai – Calea Obcinelor- Bld. George Enescu – Str.Nicolae Bălcescu – Casa de Cultură FINISH.

Junior Chamber International, prin proiectele care le derulează, intenționează să creeze o comunitate puternică de tineri antreprenori și pasionați de afaceri în Suceava, în vederea creșterii și sprijinirii comunității locale.

Evenimentul se adresează cetăţenilor activi, liderilor, profesioniştilor şi antreprenorilor ce doresc să defileze în ţinute office, business şi business casual.

 

14315884_343958689269921_696538890_o

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.