Astăzi, acoperișurile metalice sunt ideale pentru orice clădire comercială sau industrială. Asigurând o protecție superioară, aceste acoperișuri pot fi instalate rapid dacă se cunosc pașii de instalare.

Clienții din zona Sucevei, a Iașului, a Neamțului și a orașului Botoșani iubesc acoperișurile metalice din tablă tip țiglă metalică și din tablă cutată furnizate de compania Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești, județul Suceava.

Acestea se pot achiziționa la prețuri convenabile, au o calitate superioară, sunt foarte atractive, necesită o întreținere redusă, sunt rezistente la foc și au o durabilitate de aproximativ 60 de ani. Greutatea lor scăzută poate contribui la menținerea integrității structurale și a duratei de viață a clădirii. Acoperișurile metalice sunt de asemenea uimitoare și reflectă căldura de la soare, o trăsătură care îi ajută pe proprietari să economisească sume de bani importante la facturile de utilități. Ele sunt ideale pentru orice clădire comercială, industrială sau rezidențială.

Sistemele de acoperiș marca Blachotrapez se găsesc într-o varietate de culori excelente. Astfel, clientul își poate potrivi ușor culoarea acoperișului cu exteriorul clădirii sau cu împrejurimile.

Gama de produse furnizate de Acoperișuri Mihu mai cuprinde pe lângă tablă tip țiglă metalică și pe lângă tablă cutată, accesorii, sisteme pluviale, panouri sandwich, garduri și șipcă.

Societatea oferă servicii de montaj autorizat, transport, măsurători, consultanță.

În oferta de tablă tip țiglă metalică sunt disponibile 6 tipuri de tablă și anume: Diament, Janosik, Kingas Eco Plus, Kingas, Germania Simetric, Germania Simetric Plus.

Modelul de țiglă Germania Simetric Plus este cel mai nou produs al companiei, este fabricat în Germania, din oțel ThyssenKrupp. El are următoarele date tehnice:

  • Lățime totală – 1206
  • Lățime acoperire reală – 1120 mm
  • Grosime tablă – 0.5 mm
  • Înălțimea pantei de prindere a țiglei – 25 mm/ 30 mm
  • Înălțimea profilului – 20 mm
  • Lungimea modulului de țiglă – 350 mm
  • Lungimea minimă a foii – 720 mm/ modul
  • Lungimea maximă a foii – 5970 mm

 

Tablă cutată marca Blachotrapez comercializată de Acoperișuri Metalice Mihu este de 5 feluri și anume: T8, T14, T18, T35 și T50. Tabla cutată poate avea grosimea cuprinsă între 0.5 și 1.0 mm.

Printre accesoriile comercializate de această companie se pot găsi coșuri de aerisire, folii de acoperiș, benzi pentru coama de acoperiș și etanșeizante, sisteme și elemente de fixare, sisteme de etanșeizare, ferestre de acoperiș, jgheaburi și burlane.

Pentru a afla mai multe detalii despre compania Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești și despre produsele sale poți suna la numerele de telefon 0749 426 557, 0743 020 441 sau 0742 553 406 sau poți accesa site-ul web www.acoperisuri-mihu.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.