În acest week-end a avut loc ultima etapă a Campionatului României la Tenis cu Piciorul. În Casa Fotbal-Tenisului Românesc, s-a desfășurat Etapa Finală a Campionatului României la Tenis cu Piciorul, echipa Black Hill Vatra Dornei ocupând locul al II-lea pe podium.

În urma celor șase etape organizate de către AJFT Bihor și a rezultatelor obținute, Black Hill Vatra Dornei a fost desemnată Campioana României la Tenis cu Piciorul, cu un avans de 38 de puncte față de ocupanta locului secund, una dintre cele mai titrate echipe din fotbal-tenisul romanesc și mondial, Tengo Salonta.

„Este un vis, început acum trei ani, care s-a transformat în realitate. Dacă la primele competiții la care am participat făceam mai mult act de prezență și ne bucuram pentru ficare set câștigat, de la an la an echipa a progresat și am reușit ca, într-o perioadă foarte scurtă pentru acest sport, să ajungem în vârful piramidei”, a declarat Paul Boncheș, managerul echipei Black Hill Vatra Dornei.

Acesta a precizat determinarea, ambiția, experiența, dar și achiziția unor jucători de top, au stat la baza avansării. Totodată, Paul Boncheș a precizat că Black  Hill a jucat anul acesta în șase etape desfășurate în următoarele locații: Salonta, Cluj, Timișoara, Vatra Dornei, Satu Mare și, din nou, Salonta.

„La Salonta se dă ora exactă din Fotbal-Tenis, însă anul acesta și în Bucovina a început să conteze acest sport”, a spus Paul Boncheș.

Trebuie precizat că din cele șase etape jucate, echipa dorneană a obținut locul I în prima etapă disputată la Salonta, în etapa disputată la Timișoara Black Hill a obținut locul II, apoi a luat, din nou, locul I când etapa s-a desfășurat la Vatra Dornei, dar și la Satu Mare, iar în ultima etapă, echipa dorneană s-a clasat pe locul I.

„Am obținut locul I în patru din cele șase etape. Rezultatul final ne-a clasat pe primul loc în țară, fiind urmați de Tengo Salonta și Fotbal-Tenis Timișoara”, a adăugat Paul Boncheș.

La această performanță au contribuit Paul Boncheș – managerul echipei Black Hill Vatra Dornei, Teodor Lelcu – căpitanul echipei, Schipor Adrian, Ioan Creț, Paul Creț, Ionuț Bica și Andreas Banu.

„Această reușită i-o dedicăm, fără doar și poate, colegului nostru Adrian Kasper, cel responsabil cu dieta noastră, care, din păcate, nu mai este printre noi. În semn de respect și prețuire”, a mai spus Paul Boncheș, managerul echipei Black Hill.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.