Președintele executiv al Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, polițistul criminalist sucevean Bogdan Bănică, a făcut o legătură între faptul că județul Suceava este fruntaș la accidente rutiere și modul fraudulos în care se obțin permisele de conducere în județul nostru. Astfel, Bănică a adresat o serie de întrebări menite să clarifice situația de la Suceava.
„Ați putea vedea, măcar ipotetic, vreo legătură între milioanele de euro pitiți în găleți și ascunși în pereți, aur și ceasuri, cu faptul că, de ani buni, județul Suceava deține permanent un loc fruntaș pe cinicul podium al numărului persoanelor decedate în accidente rutiere din România? Pe lângă lipsa infrastructurii…
Și, dacă e să fim corecți, hai să mai recunoaștem și că rețelele de socializare erau invadate de mesaje și comentarii despre cum și cât se dă. Dacă studiai puțin și citeai printre rânduri, aflai exact chiar și pe unde te situai (pe scara «valorilor»), asta dacă nu te ducea căpățâna să obții permisul de conducere în mod legal.
Presa exclama, simplii cetățeni strigau, cu toții aproape că știau «cum merge cursul» euro/permis. Cu toții știau, în afară de Asmarandei și al lui Serviciu Județean Anticorupție Suceava. E firesc, Asmarandei nu are cont de febeu și nu avea de unde să știe ce se scrie pe acolo. Și noi cârcotași…
Între timp, Corrado Cattani de Suceava doarme în această noapte în arest.
 Întrebări:
1. Se putea dezvolta până la o asemenea amplitudine această structură cu încrengături de tip mafiot a permiselor, fără ștampila «APROBAT» a Serviciului Județean Anticorupție Suceava?
2. Putea Corrado Cattani să își ia eventuale comisioane fără știrea și parandărătul lui Asmarandei?
3. Până la ora asta, Asmarandei nu și-a depus demisia, nici măcar de onoare?
4. Ce mai știm de dosarul în care comisarul-șef Marius Asmarandei, șeful Serviciului Județean Anticorupție Suceava, a fost recent cercetat penal pentru că furniza informații din dosarele penale DNA?”, a transmis Bogdan Bănică pe o pagină de socializare.

One Response

  1. inconstienta

    N-ar trebui facuta curatenie si intre „soferii” care au beneficiat de aceste permise? Clar anulate, ca acesti „frumosi nebuni” circula pe strazi fara a avea dreptul moral si legal de a face acest lucru.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.