Liderul Sindicatului de Poliție DECUS Suceava, Bogdan Bănică, prezent la manifestul inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, a declarat că este total nemulțumit de modul în care clasa politică a lăzat în urmă Regiunea Moldovei.

„Înainte de a fi polițist sunt român, sunt bucovinean, sunt sucevean, un simplu cetățean al acestei țări, nemulțumit și scârbit, în aceslași timp de dezinteresul pe care l-au manifestat toate clasele politice față de noi, moldovenii, am rămas de căruță de-a lungul anilor, indiferent de culoarea politică, toți și-au bătut joc de noi”, a declarat polițistul criminalist Bogdan Bănică.

De altfel, polițistul sucevean a  precizat că el este în măsură să susțină că infrastructura proastă condamnă la moarte mulți oameni. Astfel, pe drumurile naționale sau europene din țară se moare aproape zilnic. Nu de puține ori, fiecare dintre șoferi s-a întâlnit pe un drum european cu animale, căruțe sau săteni care locuiesc sau își desfășoară activitățile în proximitatea șoselei europene.

„Sunt criminalist și sunt unul dintre cei mai îndreptățiți să afirm că pe străzile din România mor oameni nevinovați. Pe acest drum european, E85, Suceava – București, mor anual zeci de oameni nevinovați. În calitate de polițist criminalist, am participat la cercetarea a mii de accidente rutiere în care au murit, din cauza infrastructurii, părinții noștri, frații noștri,  dar și prieteni, vecini și cunoscuți. Vreau să vă asigur că Sindicatul Polițiștilor DECUS și mii de polițiști din această țară, de la ora 15 și-au întrerupt activitatea și s-au aflat în pauză de masă, în semn de solidaritate. Este primul miting, prima manifestație de acest gen din România, în care Poliția este alături de societatea civilă”, a conchis Bogdan Bănică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.