Prin muncă, insistenţă şi pasiune pentru comuna pe care o conduce, Bogdan Codreanu a reuşit în ultimii ani să aducă în comuna sa, investiţii publice de anvergură, dar şi acţiuni de promovare prin fotbal şi tradiţii. Echipa de fotbal ACS Bucovina Pojorâta se află acum acum în Liga a II-a, iar acesta nu este lucru […]

Prin muncă, insistenţă şi pasiune pentru comuna pe care o conduce, Bogdan Codreanu a reuşit în ultimii ani să aducă în comuna sa, investiţii publice de anvergură, dar şi acţiuni de promovare prin fotbal şi tradiţii.

Echipa de fotbal ACS Bucovina Pojorâta se află acum acum în Liga a II-a, iar acesta nu este lucru puțin. Această echipă a devenit totodată, cea mai frumoasă şi utilă metodă de promovare a acestei zone. În mod sigur până acum nu toate județele din țară au auzit de Pojorâta, însă de când acestă echipă a evoluat, în Liga secunda, cu sute de spectatori in tribune, acest lucru face ca localitatea sa fie cunoscuta.
Faptul că pe stadionul din acestă comună a jucat o echipă precum ASA Târgu Mureş, care este vicecampioană națională, înseamnă destul de mult pentru această zonă.
E lesne de înțeles că talentul acestor jucători, fără susținerea și implicarea unor persoane care iubesc acest sport, n-ar mai însemna la fel de mult. Putem aminti aici numele edilului acestei comune, Bogdan Codreanu, cel care îi susține pe acești jucători, dar care, niciodată nu va recunoaște acest lucru, spunând că nu este meritul său, ci al unei echipe.
“Am stat cu o seară înainte de meci, o ora și jumătate cu ei pe stadion, și i-am încurajat. Sunt bucuros, e o sărbătoare să avem o echipă atât de bună astăzi aici,” a spus Bogdan Codreanu, la finalul meciului.
Pentru interesul acordat oamenilor de rând, dar și echipei de fotbal a acestei comune, redacția SuceavaL!VE îl nominalizează CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, pe primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.