Unul dintre cei mai importanți primari pe care județul Suceava îi are, Ioan Bogdan Codreanu, va candida pentru un nou mandat de primar, din partea Mișcării Populare. Anunțul a fost făcut ieri, de către  președintele MP Suceava, Corneliu Popovici.

„Am discut cu Bogdan Codreanu. Chiar și el și-a exprimat intenția de a candida din partea Mișcării Populare. El va candida pentru Primăria Pojorîta și poate chiar și mai mult. Mă bucură faptul că oameni de calitatea lui Bogdan, ni se alătura nouă, dar pe de altă parte mă irită faptul că alte formațiuni importante nu știu să își aprecieze valorile”, a spus Popovici.

 

Administrația din Pojorâta, model pentru celelalte comune din țară

„Putem vorbi despre cum se face administrație în comuna Pojorîta, iar la acest capitol această comună poate fi un exemplu la nivel de țară, nu doar în județul Suceava. Acest act administrativ este înfăptuit de o echipă, mai exact de echipa lui Bogdan Codreanu. Mișcările pe care PNL-ul le-a făcut la Suceava, s-au dus ca o undă de șoc spre teritoriu, iar dezastru va veni din zona de munte. Organizația PNL Pojorîta a transmis un mesaj atunci când le-a plecat președintele, dar nu a interesat pe nimeni, nimic. Bogdan Codreanu a reușit, împreună cu echipa, să ducă Pojorîta la un nivel mai înalt decât municipiul Câmpulung Moldovenesc”, a declarat pentru SuceavaLive, Corneliu Popovici.

Trebuie subliniat faptul că, Gheorghe Flutur, unicul președinte al PNL Suceava, a fost contactat de reporterul SuceavaLive, însă nu a dorit să comenteze în niciun fel decizia lui Codreanu.

„Nu mă întrebați de astea, că nu vreau să comentez. Nu discut așa ceva”, a spus Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.