Primarul comunei Pojorîta este deranjat de faptul că, așa cum face în cele mai multe dintre situații, Gheorghe Flutur și-a pus lauri pe cap și atunci când a venit vorba de atestarea comunei Pojorîta ca stațiune de interes local, președintele CJ s-a lăudat, neavând niciun merit.

Este un merit al comunității, de aceea mi se pare total nepotrivit ca politicienii, oricare ar fi, să își aroge merite. Comuna Pojorîta se află într-un top al stațiunilor turistice și era logic că acest lucru a presupus și muncă. Totuși, dacă noi cei care am lucrat la această documentație și oamenii din comunitate, nu ne-am bătut cu pumnul în piept, nici nu permitem altora care ne-au denigrat comuna cu tot felul de informații false, să se laude astăzi cu munca noastră. Noi ne-am ocupat cu astfel de lucruri, iar rezultatele nu au întârziat și nu vor întârzia să apară, de asta, pot să vă asigur”, a declarat pentru SuceavaLive, Ioan Bogdan Codreanu, primarul comunei Pojorîta.

maxresdefaultUn număr foarte mare de cetățeni ai comunei au primit cu bucurie vestea că Pojorîta a devenit stațiune de interes local, și mai ales faptul că, edilul de aici a declarat public că va face toate demersurile și nu se va opri până când comuna sa nu va deveni stațiune de interes național.

Untitled

Trebuie spus că, președintele CJ a avut o declarație în presa de casă, în care explica faptul că, discuțiile cu privire la acest statut au început „încă de anul trecut”, în realitate el neavând nicio legătură cu desemnarea comunei Pojorîta ca stațiune de interes local.

 

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.