Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, se declară total nemulțumit de faptul că autoritățile sucevene și naționale nu au făcut nimic pentru oamenii din zona Dornelor după ce s-a închis Fabrica de lapte. Acesta a subliniat că, după ce s-a anunțat oficial închiderea fabricii, „salvatorul Bucovinei” Flutur i-a convocat de urgență la Suceava pe „mai marii” de la MADR, pentru a lua măsuri în acest caz extrem de complicat și delicat, atât pentru cei 150 de angajați ai fabricii, cât și pentru toți producătorii de lapte din Bazinul Dornelor.
„Astfel, s-au prezentat de urgență la Vatra Dornei 2 secretari de stat (Scarlat și Simion), care au promis măsuri urgente. După circa o lună s-a prezentat la Vatra Dornei însuși ministrul agriculturii, Adrian Oros, care a promis “marea cu sarea” celor câțiva primari (doar PNL) din zonă.
Ce s-a întâmplat de atunci și până acum?
Exact…NIMIC, zero implicare, zero măsuri, zero rezultate!
Doar câteva poze, declarații de presă și promisiuni deșarte…
Ca de obicei, de 30 de ani încoace, dar mai ales specific întregii activități politice a lui Gheorghe Flutur!
În calitate de președinte al Consiliului Județean, nu voi permite să se mai întâmple astfel de lucruri. Nu acționăm în funcție de coloratura politică a primarilor, ci suntem alături de toți locuitorii județului Suceava, punem pe primul plan nevoile cetățenilor și nu interesele de partid”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu, candidatul PMP la președinția Consiliului Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.