Primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, a declarat sâmbătă, 17 octombrie, la sfârșitul meciului dintre ACS Bucovina Pojorâta și Rapid București, că are planuri mari cu echipa de fotbal din comuna sa.

Prezent la fiecare meci al echipei, atat de acasă, cât și din deplasare, Codreanu trăiește fiecare ocazie de a da gol, sau ezitare, a echipei ACS Bucovina Pojorâta.

DSC_0065

 

La sfârșitul meciului dintre Pojorâta și Rapid, după victoria echipei sucevene, Bogdan Codreanu ne-a declarat:

”Mi-am pus speranțele în această echipă, pentru că au demonstrat de la meci la meci, că au crescut. Îmi doresc ca această echipă să aibă putere, forță, și în primul rând sănătate, să poată merge mai departe, pentru că până la urmă, ei, la fiecare meci mai scriu o pagină în istoria comunei Pojorâta, lucru pe care noi nici nu l-am visat. Este din nou o zi minunată pentru Pojorâta, pentru Bucovina de munte, pentru Suceava, și chiar pentru România”.

DSC_0051

Dacă rapidiștii au afirmat de mai multe ori că ACS Bucovina Pojorâta joacă mai bine pe teren propriu, ca în deplasare, primarul este  convins că ”o să le mai luăm 3 puncte în Giulești ca să se termine totul așa cum trebuie”.

Cât despre planurile de viitor ale primarului cu această echipă, e simplu:”Ne dorim să jucăm play-off-ul, să ne acomodăm cu Liga a II-a, iar anul viitor, mai vedem”, a declarat primarul comunei Pojorâta.  Acesta nu a exclus pentru anul viitor, o eventuală promovarea în primul eşalon fotbalistic din România.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.