Aflat la al doilea mandat de primar, Bogdan Codreanu este un tânăr care nu doar promite, ci și face. Comuna Pojorâta a suferit o serie de schimbări pozitive în ultimii cinci ani, datorate în mod special echipei din vârful administrației locale. Astfel că, pe lângă acțiunile desfășurate pe raza comunei, pe lângă modul de gospodărire […]

Aflat la al doilea mandat de primar, Bogdan Codreanu este un tânăr care nu doar promite, ci și face. Comuna Pojorâta a suferit o serie de schimbări pozitive în ultimii cinci ani, datorate în mod special echipei din vârful administrației locale. Astfel că, pe lângă acțiunile desfășurate pe raza comunei, pe lângă modul de gospodărire a serviciilor din subordinea primăriei, pe lângă promovarea valorilor și a peisajelor deosebite, comuna Pojorâta se evidențiază prin performanțe sportive, echipa de fotbal a comunei devenind tot mai cunoscută. Conform jucătorilor și antrenorului, fără implicarea primarului Bogdan Codreanu rezultatele echipei nu ar fi fost aceleași, iar valoarea jucătorilor nu ar fi fost scoasă din anonimat.

Pe lângă realizările pe plan sportiv, Codreanu a reușit să transforme comuna Pojorâta într-o localitate căutată de turiști, o localitate curată, liniștită și bine întreținută. Peste 80% dintre gospodarii din zonă i-au dat votul de încredere primarului atât în 2008, cât și în 2012, fapt ce demonstrează că încrederea de care Bogdan Codreanu beneficiază nu este de neglijat.

Expresii precum că orașul Câmpulung Moldovenesc ar fi o zonă periferică a comunei Pojorâta ne-au smuls un zâmbet în semn de apreciere pentru toate lucrurile pozitive realizate într-o zonă mirifică a Bucovinei.

Pentru toate proiectele implementate la nivelul comunei, pentru toate realizările pe plan sportiv în care s-a implicat, pentru modul în care conduce administrația locală și pentru felul în care arată comuna, redacția SuceavaL!VE îl nominalizează pe Bogdan Codreanu, CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

2 Responses

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.