Ca urmare a afirmațiilor recente făcute de către senatorul PSD de Suceava Ioan Stan, vicepreședintele PNL și deputat de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a declarat că, după 20 de ani de când este parlamentar, Ioan Stan se folosește de numele Gheorghe Flutur pentru a capta atenția.

„M-au intrigat afirmațiile președintelui PSD Suceava Ioan Stan. După 20 de ani de când este parlamentar, am crezut că va veni în sfârșit cu soluții, propuneri, proiecte sau realizări, însă am constatat din nou că doar se folosește de numele Gheorghe Flutur pentru a capta atenția. Ioan Stan încearcă să justifice cinismul sau neputința PSD în situația de față, prin atacuri mici și lipsite de conținut real la adresa Guvernului, a PNL și a lui Gheorghe Flutur. Spun cinism deoarece este evident acest aspect al acțiunilor PSD, care stă confortabil pe margine în contextul actual, pentru a capitaliza politic. De fapt, domnia sa încearcă, prin comunicate de presă frumos elaborate de consilierii săi – departe de mine gândul că n-ar fi capabil de o expunere de idei – să-și crească capitalul de imagine prin atacuri mincinoase adresate celor care au reușit, în context pandemic, să deschidă Spitalul din Fălticeni, pe care PSD n-a fost în stare să-l dea în folosință în toți anii de guvernare, după care suspină domnul senator de Fălticeni.

Același Ioan Stan are chiar îndrăzneala să judece istoricul relației dintre Gheorghe Flutur și Ludovic Orban, el care, atunci când a fost pus în situația de a alege între a-l susține pe Liviu Dragnea sau pe Paul Stănescu, a apelat la prieteni pentru a fi internat în spital în acea perioadă. Însă Gheorghe Flutur se face vinovat de finalizarea lucrărilor la șoselele de centură de la Suceava și Rădăuți, a căror finanțare a fost blocată cu cinism, ani la rând, de senatorul Ioan Stan. Tot de numele Gheorghe Flutur se leagă și dezvoltarea brandului Bucovina, astfel încât în prezent toți românii știu că Bucovina reprezintă mai mult decât o apă minerală, că este un tărâm încărcat de istorie și tradiții, care acum atrage turism și, în consecință, infuzie de capital. Recunoașteți, domnule senator Stan, că realizările celorlalți sunt vizibile, așa cum se vede și că PSD tremură de frica guvernării, pentru că așa iese la lumină dimensiunea neputinței dumneavoastră! PSD este partidul care a reușit să nu facă absolut nimic pentru Suceava, chiar și atunci când mult iubitul conducător Dragnea avea la cheremul său absolut toate resursele țării! Vă dorim sănătate, odihnă plăcută în opoziție și succes în a obține cel de-al 7-lea mandat cu 0 rezultate!”, a transmis Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.