Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a declarat de curând că PSD tratează comunităţile din judeţul Suceava, în continuare, cu dispreţ şi blochează din nou, marile investiţii.

Tot Gheorghiu îi lua apărarea președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, încercând să le spună diplomat cetățenilor că centrura sucevei nu va fi terminată anul acesta din cauza Partidului Social-Democarat.

Cel care a declarat că a dorit să atragă sume importante pentru județul Suceva, însă nu a reușit fiindcă PSD a respins amendamentele sale și ale colegilor săi, potrivit parlamentarilor PSD, nu a fost prezent la nicio ședință în care se discuta bugetul României.

„Parlamentarii social-democrați își exprimă nedumerirea față de retorica demagogică a liberalilor mai ales după ultima intervenție în presă a unui coleg liberal care îi acuză pe social-democrați de neimplicare în susținerea proiectelor județului, coleg care a absentat de la toate ședințele parlamentului în care s-a discutat proiectul de buget”, se arată într-un comunicat PSD.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.