Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu susține că, momentan,  faptul că societatea Dorna Lactate a închis fabrica din județul Suceava creează o situație gravă.

„Dar trebuie să gândim productiv, să nu ne ascundem în spatele autorităților și să inventăm motive. Eu consider că e un moment propice să ne luăm soarta în mâini și să înțelegem ceea ce spunea de mult timp Gheorghe Flutur, și anume să asigurăm tot suportul producătorilor locali pentru ca aceștia să creeze o asociere puternică și competitivă. Haideți să scăpăm de obiceiul de a sta și a ne plânge de milă, pentru că nu ne este caracteristic. Ok, o companie străină a plecat din Suceava. Dar nu ne-a luat nimeni pășunile, vitele sau experiența producătorilor locali și a celor care au lucrat în acest domeniu. Să facem lucrurile așa cum știm noi mai bine, cu responsabilitate și implicare. Vă asigur de tot sprijinul Guvernului și al autorităților locale și sunt convins că putem deveni o concurență importantă”, a declarat Bogdan Gheorghiu.

Acesta a precizat că speră ca acestor demersuri se va alătura și deputatul PSD Eugen Bejinariu, deoarece „Suceava are nevoie de expertiza domniei sale, nu de criticile la adresa guvernului”.

2 Responses

 1. bougdan

  care sprijin, nesimtitule?
  vacile se mulg seara si dimineata. in fiecare zi.
  ce facem cu laptele?
  sa facem, sa asiguram,… cand?
  dar pana acum unde-ati fost?
  pana acum ce-ati facut?
  flutur asta de care pomenesti, n-a fost cumva ministrul agriculturii?
  cu gainile omorate prin curtile oamenilor, cum a fost?
  ce masuri ati luat pt. a ne facilita piata de desfacere?
  tu vorbesti de responsabilitate si implicare?
  huuuuoooo!
  n-ati facut nimic! palavre prin presa si masuri concrete zero. asta e adevaru!

  Răspunde
 2. Bogdan_cel_Kior_de_beat

  Dacă te uiți la mecla din poză,la lățimea frunții încrețite dar și la alte semne de inteligență care se deduc ușor din expresia feței,și dacă mai primești și un ciubuc consistent ,atunci,da,poți să admiți că nenea ăla din imagine poate să fie ministru al culturii,unde? Doar în guvernul meu,adecă a lui K:W.J.,avându-l ca vechil cu jumătate de normă și jumătate de mască pe Lajos Orban…
  In situații normale,obișnuite,într-o țară obișnuită – Burkina Fasso ,de exemplu,un asemenea specimen ar avea dificultăți să fie angajat și ca rândaș la vite,deoarece și acolo e o ordine,o succesiune de operațiuni,e nevoie și de o cultură profesională,un iQ minimal,să știi și să poți spune și altora cum se face laptele,pe ce parte a vacii iese,la ce folosește,ce legătură există cu resortul culturii naționale…. Cum însă cultura e ceva vag și nu se știe la ce mai folosește,i-au găsit și lui această sinecură cu titlu de recunoaștere a meritelor dumisale în promovarea la o televiziune regională penticostală puternică,a rândașului-șef,cel pe care il pomenșete în speech-ul său,pentru că totul este după cum a zis domnul Flutur,în magistrala sa cuvântare de pe uliță,el este un prooroc,un ceritor,un gornist,un trâmbițaș,infailibil ca Papa,până la urmă ce mare lucru că Lactalis este cel mai mare procesator de lapte din lume,că prelucrează un volum comparabil cu debitul râului Suceava pe timp ploios?
  V-a luat cineva vacile,boii (bine,în bună parte aceștia sunt prin funcții de conducere la PDL,promovați din timp…) pășunile,știința mulsului? Nu,frate! Deci treceți la treabă,să marș la donița cu lapte UHT,noi va ajutăm,președintele nostru de la herzoghtum Bukowina chiar acuma încrețește fruntea și caută soluții,sunt fonduri europene,norvegiene,mergeți la muls vaca,nu mai cârâiți,bă!
  E de mirare cum vulgul,nepricepând esența lucrurilor,se cramponează de o situație care a fost prevăzută de dumnealui,domnul Flutur,el a știut precis că laptele trece, proștii rămân,să se ducă francezul cu tot cu brand,noi avem munții,jderii,izmenele naționale,buciumașii,mielul jintuit(cf. înțelepciune Flutur…) programul PNL de făurire a societății capitaliste multilateral dezvoltate și înaintare spre kufurism,aicea este și mâna PSD care nu recunoaște koronavirusul însă numără morții trecuți prin filtrul Flutur+Râmbu de la SJU Suceava,nici ăia nu sunt așa multi,că dacă erau oameni cu bunsimț, așteptau să treacă alegerile, ca să dea colțul…
  In guvernul de largă concentrare birocratică,pe lângă alte exemplare de lux despre care se va mai vorbi mult timp de-acum inainte,iaca,se află și acest domn,depășit in mod cert doar de infatigabila madama Turcan,cea care nu are altă treabă prin guvern decât aceea de a participa pe la sindrofii fără mască dar cu bască precum și pe aceea de a ține legătura cu secretariatul universității Lomonosov ,al cărei absolventă este,pentru a raporta ,nu-i așa,totul despre dinamica limbii ruse comerciale la români…
  Nu știu de ce,chestia asta,adecă intervenția domnului ministru al culturii pe chestiunea laptelui de la vaca cea neagră a dorneanului și plecarea lu’ Lactalis,noaptea,ca hoții, producând o jignire la adresa domnului gauleiter&guru Flutur imi sugerează prin contagiune epigrama lui Păstorel Teodoreanu, vag aluzivă la cazul ministrului Romulus Zăroni,cu care domnul Bogdan Ghiorghiu aduce binișor:
  „Caligula,imperator,/Și-a făcut calul senator/Petru Groza,mai sinistru,/Și-a făcut boul ministru…”
  Dar,desigur,acestea sunt doar răutăcisme de la unii alegători din zona de munte,invidioși…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.