Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu a declarat că Suceava se numără printre județele cu cel mai mare număr de persoane plecate în străinătate. Acesta a subliniat că se bucură pentru că avem o măsură concretă implementată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului pentru cei care sunt cu sufletul alături de România, de familiile și prietenii rămași în țară și care și-ar dori să revină și să investească în țară.
„Prin programul 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗨𝗽 𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗗𝗶𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝗮 ei pot obține finanțare de până la 200.000 lei.
Suma maximă, în valoare de 𝟮𝟬𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶, poate fi obținută dacă se vor crea prin proiect cel puțin două locuri de muncă cu normă întreagă. Aplicanții care își asumă, în schimb, crearea unui singur loc de muncă, vor putea primi maximum 𝟭𝟬𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶. Suplimentar, firma beneficiară trebuie să vină cu o cofinanțare în procent de cel puțin 5% din valoarea eligibilă a proiectului.
Înscrierile se fac exclusiv online, pe platforma granturi.imm.gov.ro, până la 𝟭 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮. Persoanele interesate au la dispoziție și un manual, care cuprinde pașii necesari pentru aplicarea în cadrul programului: https://bit.ly/3Jle5n7”, a declarat Bogdan Gheorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.