Ca urmare a Hotărârii nr.99, din 5 martie 2021, înregistrată la Primăria municipiului Rădăuți la nr.4045 / 08 martie 2021, emisă de Consiliul de Administrație al Spitalului municipal „Sfinții Doctori Cosma și Damian”, în urma verificărilor efectuate, prin care s-a propus încetarea contractului de management și revocarea din funcție a managerului Spitalului, primarul Bogdan Loghin a dispus la data de 9 martie, prin Dispoziția nr. 123, revocarea din funcție a lui Traian Andronachi și încetarea contractului de management.

Dispoziția a intrat în vigoare de miercuri, 10 martie, și va fi dusă la îndeplinire de Serviciul de administrație publică locală din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuți și conducerea Spitalului.

Totodată, prin Dispoziția nr. 125/10 martie 2021, primarul Bogdan Loghin a decis ca funcția de manager interimar al Spitalului Municipal să fie ocupată de economistul Romeo-Cătălin Negruț, licențiat în științe economice la Universitatea „Spiru Haret” București. Potrivit art. 177 din Legea 95/2006, Romeo Negruț își va exercita atribuțiile până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.