Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria municipiului Rădăuți, viceprimarul în funcție Bogdan Nicolau, a informat că ultimul sondaj realizat în municipiul Rădăuţi arată faptul că intenţiile de vot ale locuitorilor sunt îndreptate spre schimbare.

Preferinţele rădăuţenilor sunt diferite faţă de aşteptările politicienilor clasici, motiv pentru care există marea posibilitate ca în acest an, surpriză să fie Bogdan Nicolau, candidatul PMP pentru funcţia de primar. Disputa dintre Nistor Tătar, actualul primar şi principalul oponent, fostul PSD-ist Bogdan Loghin, actual candidat din partea PNL, care este situat pe locul 3 în acest sondaj, l-a propulsat pe actualul viceprimar Bogdan Nicolau pe locul doi în preferinţele rădăuţenilor, fiind la doar câteva procente în spatele lui Nistor Tătar.

Mai sunt două zile până la alegeri, iar situaţia la Rădăuţi se poate schimba în aceste zile, feedback-ul rădăuţenilor avantajându-l pe Nicolau.

One Response

  1. Mojo J

    Acest sondaj este realizat de “firma din Bucuresti” care l-a clasat pe Andronache pe primul loc? Ma faceti sa rad cu PMP-ul vostru. Nenea asta va lua locul 3. Nici vice nu mai pupa. Adios amigos.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.