Constantin Boliacu, „ăl” mai încrezător dintre cei care se văd primari peste noapte, și-a ieșit din fire după ce PSD-ul l-a ales pe Nistor Tătar, în locul său, ca și candidat pentru Primăria Rădăuți.

Degeaba și-a scos Boliacu fotografiile din arhivă, din vremea USL, când stătea de-a dreapta lui Nechifor și a deputatului Băișanu, degeaba și-a pus fotografie la profil cu Dragnea, că nu i-a impresionat deloc pe greii din PSD. Și când te gândești că Nechifor a dat ordin în tot partidul să se pună accent pe mediul online, pentru a nu mai repeta greșeala de la alegerile prezidențiale, parcă și mai mare este ghinionul pentru Boliacu.
Contactat telefonic, Constantin Boliacu, a avut un moment de sinceritate, cum rar ți-e dat să întâlnești la un politician.
„Dacă o să mai candidez, sau nu, mă interesează pe mine și pe familia mea, nu pe altcineva. Asta e treaba noastră, nu trebuie să intereseze pe nimeni”, ne-a spus hotărât, Constantin Boliacu.

Știam toți, domnule Boliacu, că nu vă interesează cetățenii și că această candidatură vă privește, strict, pe dumneavoastră și pe familia dumneavoastră, însă la un așa moment de sinceritate, nu ne-am fi așteptat nici dacă vă amenința cineva cu o injecție, domnule director financiar contabil al Spitalului Județean Suceava!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.