Comitetul executiv al PSD Rădăuți, l-a desemnat pe Nistot Tătar candidat al formațiunii pentru Primăria Rădăuți. Acest lucru a iscat mai multe dispute în interiorul partidului.

”Așa s-a hotărât în Biroul Permanent la noi la Rădăuți.  Sunt care își doresc să candideze la Primărie și nici măcar nu sunt membri de partid. Este cazul domnului Sandu Gabriel și al domnului Boliacu care este membru la municipiu.  Nu cred că o să se mai schimbe lucrurile.  Eu l-am sfătuit pe domnul Boliacu să-ți facă un sondaj. Noi nu puteam să-l așteptăm la infinit”, ne-a declarat Nistor Tătar.

Constantin Boliacu, consilier județean PSD, țintește și el fotoliu de primar în Primăria Rădăuți. Declarațiile contracandidatului său, Nistor Tătar, n-au făcut altceva decât să-l amuze.

”Nistor Tătar este validat de PSD Rădăuți, nu de Organizația Județeană a PSD. La nivel de partid se va face un sondaj, iar cel care va ieși cel mai bine, va fi validat.  Dacă voi sta mai bine în sondaj, voi fi eu candidatul.  Eu cred că nici cei din PSD Rădăuți nu sunt de acord  cu Nistor Tătar. Astea sunt manevrele lui Tătar. Nu scrie nicăieri că dacă sunt membru la municipiu nu am voie să candidez la Rădăuți”, a declarat pentru SuceavaLive, Constantin Boliacu.

Cert este că pentru Primăria Rădăuți se bat destui de mulți, printre care și omul de afaceri Gabriel Sandu, dar care, nu a fost luat în calcul de Organizația PSD Rădăuți pentru că nu este membru al organizației.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.