Candidatul ALDE pentru Primăria Rădăuţi, Constantin Boliacu, a anunţat că investiţiile în sănătate şi educaţie vor fi o prioritate pentru el după ce va câştiga funcţia de primar al acestui municipiu.

Constantin Boliacu, mut de emoție

Asta după ce, la lansarea candidaților ALDE de la Casa de Cultură, Boliacu a așteptat să spună cineva din sală cum se numește.

Permiteți-mi să îl prezint pe candidatul nostru de la Rădăuți. Dacă poate să îmi spună cineva cum se numește candidatul? Poate soția sa?”, a întrebat deputatul Băișanu.

Uimit și sleit de puteri parcă, Constantin Boliacu doar zâmbea și tremura de emoție, uitând parcă pe moment și cum se numește.

În final, cineva din sală a îndrăznit să sufle numele candidatului, însă nicidecum soția sa, așa cum și-a dorit deputatul Băișanu.

Revenind la promisiunile electorale, aici Boliacu se pare că se pricepe puțin mai bine, decât la prezentarea sa, acesta precizând că în ultimii ani, din funcția de director financiar contabil la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a contribuit la creșterea calității serviciilor medicale prin investițiile care s-au efectuat la această instituție, acelaşi lucru dorind să-l facă şi la Spitalul Municipal Rădăuți, de această dată din postura de primar.

O prioritate o constituie modernizarea tuturor secțiilor, inclusiv a celor de la spitalul vechi, clădire de patrimoniu. Voi avea în vedere, după modelul Spitalului Județean Suceava, ca și spitalul Rădăuți să fie dotat cu aparatură modernă, de înaltă performanţă, în special cu un RMN, pentru ca bolnavii să nu se mai deplaseze la Suceava, câștigând astfel timp și scutind resurse materiale”, spune Boliacu.

Sperăm că atunci când ați contribuit la modernizarea spitalului n-ați fost pus în postura de a vă prezenta.

PS: Doamna soție a lui Constantin, pe soțul dumneavoastră îl cheamă exact ca și pe dumneavoastră! Bo-li-a-cu!

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.