Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, joi, 30 iunie, la ora 13:45, despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute au sustras bunuri din autoturismul unui localnic de 56 de ani.

Conform unui comunicat al I.P.J. Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei care și-a lăsat la vedere borseta, în interiorul autoturismului parcat în jurul orei 11:40 pe o stradă din municipiul Suceava, persoane necunoscute au spart geamul unei portiere și au sustras borseta cu bani și documente.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Pentru reducerea riscului de victimizare, polițiștii suceveni recomandă deținătorilor de autoturisme:

-Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, aparate GPS, telefoane mobile, genţi sau alte bunuri de valoare. Fiind vizibile, acestea sunt „tentante”, chiar şi ziua, reprezentând o provocare pentru toate categoriile de hoţi;

-Pe timpul nopţii încercaţi să parcaţi autoturismul în locuri iluminate sau pe artere principale;

-Nu lăsaţi autoturismul deschis, chiar dacă îl părăsiţi doar pentru câteva momente.

Hoţii pot profita de fiecare clipă de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului dumneavoastră. Mai mult interes în protecţia bunurilor personale vă scuteşte de neplăceri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.