În această dimineaţă un poliţist de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a adus bucurie în casa unui concetăţean atât în calitate de poliţist dar şi ca om, înmânându-i o borsetă pierdută în seara anterioară, în care avea bani şi alte bunuri în valoare de cca. 1000 Euro.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, la data de 28 octombrie 2016, ora 07 :50, agent şef adjunct de poliţie Tudurean Ilie, din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc – Biroul Poliţiei de Ordine Publică, Compartiment Proximitate în timp ce se deplasa de la domiciliu spre sediul poliţiei municipiului pentru a intra în serviciu, pe trotuarul din faţa unui bloc de pe strada Calea Bucovinei, a găsit o borsetă de culoare neagră în care se aflau următoarele bunuri şi valori: o sumă de bani de peste 2.000 lei, mai multe carduri bancare, stick-uri de memorie şi documente şi un telefon mobil în valoare de cca. 2.000 lei.

Nu a fost greu pentru poliţist să identifice persoana căreia îi aparţineau bunurile, stabilindu-se că acestea fuseseră pierdute în seara de 28.10.2016 de un bărbat de 56 de ani din Câmpulung Moldovenesc în împrejurări necunoscute în timp ce se deplasa spre domiciliu. Bărbatul a fost contactat şi s-a prezentat la sediul poliţiei constatând că nu îi lipsesc sume de bani sau bunuri. De asemenea s-a stabilit că acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.
S-a procedat la predarea pe bază de proces-verbal către bărbatul de 56 de ani a borsetei în cauză, conţinând toate bunuri şi valorile descrise mai sus.
Este un gest normal pe care trebuie să îl facă nu numai un poliţist ci orice om care trăieşte într-o societate bazată pe valori sociale şi respect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.