Fostul primar a semnat 13 contracte de asistență juridică și două contracte de prestări servicii încheiate între Primăria comunei Udești și Cabinet de avocat „Dorin Andronic”

Potrivit Agenției Naționale de Integritate (ANI), fostul primar, Botezatu Săvel-Viorel, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a semnat 13 contracte de asistență juridică și două contracte de prestări servicii încheiate între Primăria comunei Udești și Cabinet de avocat „Dorin Andronic” prin care s-a obținut un folos patrimonial în cuantum de 34.300 lei pentru o altã persoanã cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cãreia a beneficiat ori beneficiazã de foloase de orice naturã. Persoana evaluatã a încheiat cu Cabinet de avocat„Dorin Andronic”, în calitate de persoanã fizicã, contracte de asistențã juridicã în vederea reprezentãrii sale în instanțã.

Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângã Judecãtoria Suceava în vederea verificãrii indiciilor privind sãvârșirea de cãtre Botezatu Săvel-Viorel a infracțiunii de conflict de interese, prevãzutã de art. 301 din Codul Penal al României.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.