Medicul Tiberius Brădăţan, candidat USL pentru funcţia de senator în colegiul numărul 2 Suceava, a fost prezent la inaugurarea Centrului de Afaceri Multicultural Cacica. Investiția în acest centru se ridică la valoarea de 1,5 milioane de euro și este realizată prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană.

Conform lui Brădăţan, noul centru de afaceri din Cacica este destinat firmelor mici şi mijlocii din localitate, care nu au posibilitatea amenajării unui sediu propriu.

Tiberius Brădățan: „Cred că localitatea Cacica este un exemplu în ceea ce priveşte buna conlucrare între minorităţi. Inaugurarea acestui Centru Multicultural de Afaceri reprezintă o oportunitate deosebită pentru întreprinzătorii din localitate şi o şansă pentru relansarea zonei din punct de vedere economic”.

La inaugurarea noului centru de afaceri din Cacica au fost prezenți atât președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor cât și candidatul USL pe colegiul numărul 3 Camera Deputaților,  Gavril Mîrza. Acesta a spus că „întreprinzătorii dornici să-şi deschidă un spaţiu de lucru în incinta acestui centru de afaceri pot face acest lucru pe baza unei simple rezervări, bucurându-se de toate aceste facilităţi la preţuri modice”.

Centrul de afaceri de la Cacica dispune de  săli de conferinţă, un pavilion expoziţional și spaţii de birouri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.