Lucrătorii Poliției orașului Broșteni, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numita C.Ionela, de 29 ani, din mun. Brașov, despre faptul că aflându-se la o crescătorie de cerbi de pe raza satului Dârmoxa din or. Broșteni, soțul său a fost atacat de un cerb și a suferit mai multe leziuni.

Pe DJ1174A , str. Neagra a fost identificat autoturismul la volanul căruia se afla numita C. Ionela care prezenta o entorsă la piciorul drept și numitul C. Marian care prezenta mai multe leziuni pe suprafața corpului. La fața locului s-a prezentat și un echipaj al Ambulanței care le-a acordat îngrijiri medicale celor doi, ulterior fiind transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde li s-au stabilit diagnosticele: C. Ioana – ”traumatism gleznă dreaptă, declarativ cădere accidentală”, C. Marian- ”plăgi multiple contuze regiune lombară, coapse și gambe bilaterale, declarativ agresat de un cerb”.

Cei doi și fiul lor minor, se aflau în vizită la o crescătorie de cerbi din or. Broșteni și după ce au achitat taxa de vizitare, s-au deplasat către parcela îngrădită în care se aflau un număr de 13 cerbi. La un moment dat aceștia au urcat într-o construcție de tip observator de unde fiului lor i-a căzut un papuc în parcela îngrădită. Astfel, aceștia au coborât din observator și au pătruns în zona îngrădită în care se aflau animalele, iar mai apoi numitul C. Marian a fost agresat de unul din cerbi. În încercarea de a fugi, numita C. Ionela a alunecat ocazie cu care a suferit o leziune la nivelul membrului inferior drept.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit că zona în care se aflau cele 13 animale este îngrădită și semnalizată corespunzător, iar cei doi soți au fost atenționați cu privire la restricția pătrunderii în acel perimetru, aceștia nerespectând indicațiile administratorului.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.