Ca în fiecare an, elevii clasei a III-a de la Şcoala Gimnazială Dărmăneşti au aşteptat cu nerăbdare săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Copiii participă cu plăcere şi interes la activităţile propuse de ei, încercând să înveţe şi „altceva”, „altfel”.

Pe lângă drumeţia în împrejurimile satului Dărmăneşti, excursia organizată în oraşul Suceava (vizită la ISU, la muzee şi o tură de alergare pe stadionul Areni), competiţia sportivă şi participarea la un spectacol de teatru, cea mai aşteptată şi „gustată” de elevi a fost participarea la concursul „Bravo, ai stil!”

Tema acestei ediţii de gală a fost 1 iunie – Ziua Copilului, iar activitatea s-a desfăşurat în sala de clasă.
După modelul celebrei emisiuni TV, elevii clasei a III-a şi a IV-a au defilat în aplauzele colegilor demonstrând că… şi copiii au stil. Au demonstrat că ştiu să se îmbrace elegant şi îngrijit, ştiu să-şi „apere” ţinuta şi să-şi argumenteze pertinent părerile.
Juriul, format tot din elevi, a fost atent la detalii şi a punctat în consecinţă. Astfel că, cea mai „stilată” elevă, acumulând punctajul maxim de 20 de puncte, a fost elevă clasei a III-a Briniuc Adela Maria, urmată îndeaproape de colegele sale Urzică Melisa, Conisceac Andreea, Coca Teodora, Apetri-Cojocaru Denisa și Slusariuc Edera.


Copii, 1 iunie e ziua voastră, a tuturor. Să fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze! Să vă bucuraţi, să creşteţi frumos şi să vă păstraţi puritatea şi inocenţa! La mulți ani! ”, le-a transmis prof. înv. primar Bodnariuc Cristina.

Toţi elevii din cadrul concursului au primit diplome de participare şi un premiu surpriză: când vor ajunge acasă, poştaşul le va bate în poartă şi le va da o felicitare din partea învăţătoarei lor, organizatoarea acestei activităţi.