În penultima etapă din play-out, disputată sâmbătă, Bucovina Pojorâta a fost învinsă în deplasare de ACS Berceni, cu scorul de 3-0. Pojorâta ocupă locul cinci în grupă, loc direct retrogradabil în Liga a 3-a.

Berceniul a deschis scorul în minutul 18, prin Cosmin Mihai, cu o lovitură de cap din fața porții, după o centrare primită pe partea dreaptă. În debutul reprizei secunde, în minutul 47, oaspeții au reușit să înscrie din nou. Alin Pătrașcu a înscris cu un șut din interiorul careului, la vinclu. Patru minute mai târziu, în minutul 51, Marian Neagru a înscris golul trei pentru Berceni, cu capul din șase metri după o centrare trimisă de Cosmin Mihai de pe partea stângă.

Rapid Suceava a câștigat la masa verde meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamț. La fel s-a întâmplat și cu Balotești, aceștia câștigând tot la masa verde. Gloria Buzău nu a putut să dispute meciul de pe teren propriu deoarece mai mulți fotbaliști au fost suspendați în urma unei decizii primite miercuri, 25 mai, de la Federația Română de Fotbal. Sancțiunea dată de cei de la FRF împotriva Gloriei Buzău cuprinde ani de suspendare și amenzi record pentru antrenori și jucători, datorită implicării acestora în aranjarea meciurilor pentru pariuri. Acest lucru a adus clubului imposibilitatea de a desfășura meciul de sâmbătă de pe teren propriu.

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion a declarat că suspendările aplicate de Comisia de Disciplină și Etică a FRF au fost puse imediat în aplicare, cu toate că clubul a avut varianta contestației.

Potrivit acestuia, echipa din Buzău putea folosi juniori contra celor de la Balotești, însă, cu o zi înaintea meciului, stadionul din Buzău a rămas fără apă, astfel că ISU nu a eliberat avizul necesar desfășurării partidei.

În ultima etapă e grupei play-out, Gloria Buzău va juca în deplasare cu Bucovina Pojorâta. Dacă nu vor putea disputa partida, fiind la a doua abatere, conform regulamentului FRF, echipa va fi exclusă din campionat și retrogradată direct în ultima ligă a județului din care face parte. Astfel, toate meciurile Buzăului din grupa play-out devin 0-3; rezultatele meciurilor clubului buzoian din play-out vor fi anulate, adversarii urmând a câștiga la masa verde cu 3-0.

Cu mici speranțe, Rapid CFR Suceava va putea ocupa locul trei în grupă, loc ce duce la barajul pentru menținerea în Liga a 2-a.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.