Nicu Buceac, din localitatea Izvoarele Sucevei, a mai adăugat în palmares o victorie importantă luni, 20 iunie, la Gala KO Masters.

După doi ani de pauză în ring, dar cu antrenamente și multă motivație, Buceac a reușit să facă o figură frumoasă, puțini fiind cei care au mizat pe victoria sa.

Eugen Mailat, adversarul lui Buceac, a început să practice mai întâi boxul, pe când avea 23 de ani, iar ulterior a făcut schimbare spre kickboxing, devenind un sportiv apreciat, iar diferența mare de kilograme dintre cei doi era un motiv în plus pentru toată lumea să parieze pe Mailat.

Cu toate acestea, Nicu Buceac a marcat Victoria: după două numărători, Mailat nu a mai putut continua meciul.

„Am avut un meci greu, cu un adversar foarte bun. Îl aștept și pe reguli de box pe viitor”, a scris pe pagina sa de socializare Eugen Mailat, după meci.

La rândul său, bucovineanul Buceac a mulțumit celor puțini, dar importanți, care au crezut în el.

„A fost o seară magică, atât pentru mine, cât si pentru colegii mei de la Superkombat Academy.  După o pauză de 2 ani, am reușit o victorie spectaculoasă! Îi mulțumesc din suflet maestrului Cezar Gheorghe pentru șansa acordată, mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine si celor de acasă.

Mulțumesc sponsorilor:

Lincor Trans SRL

Atlantis Gold

Grand Salon Noblesse

Pallas Vicov

YohanSecurity

Tarsin

Platinum Close Protection”, a transmis Buceac.

Ionel Bălan, tot din județul Suceava, victorios la aceeași gală

Ionel Bălan, de loc din comuna Bilca, a avut, de asemenea, un meci apreciat de mulți cunoscători, acesta reușind să câștige la punctaj, după trei reprize în care și-a dominat, vizibil, adversarul.

Bălan s-a bătut cu Marko Dusinschi de la  faimoasă școală Scorpions Iași.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.