Ansamblul „Plaiurile Pojorîtei” continuă să reprezinte comuna Pojorîta, precum și întreaga Bucovină cu maxim profesionalism pe scenele pe care evoluează sau la evenimentele la care sunt invitați.

După ce s-au prezentat cu cele mai alese bucate și cu cele mai alerte jocuri populare în platoul celei mai urmărite televiziuni din România, PRO TV, artiștii vor reveni la București și asta pentru că au fost selectați să revină la „Duelul Ansamblurilor”, rubrică aflată în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Înainte de a reveni la București în direct, o echipă de producție a emisiunii a filmat la Pojorîta un material video care va fi difuzat pe 30 ianuarie în cadrul emisiunii.

Artiștii care activează în cadrul Ansamblului „Plaiurile Pojorîtei” sunt coordonați de Gheorghe Străjer, un îndrăgostit iremediabil al locurilor în care s-a născut, dar și un om care își dedică mult din timpul său păstrării autenticului și frumosului comunei Pojorîta.

Gheorghe Străjer, coordonatorul ansamblului „Plaiurile Pojorîtei”

Gheorghe Străjer, coordonatorul ansamblului „Plaiurile Pojorîtei”

„Ne onorează faptul că echipa de profesioniști de la PRO TV a considerat că merităm să revenim și să ne duelăm cu cele mai bune ansambluri din țară. Ne dorim de fiecare dată să promovăm comuna Pojorîta și Bucovina acesta este motivul pentru care ne dedicăm timp și resurse folclorului. Există și câteva persoane care cred în noi și ne susțin, printre care și conducerea Primăriei Pojorîta, iar tuturor le mulțumim! Sper ca bucovinenii să fie mândri de noi și să ne voteze”, a declarat pentru SuceavaLive, Gheorghe Străjer.

De menționat faptul că îi puteți vota pe artiștii de la „Plaiurile Pojorîtei” prin SMS la 1266 (tarif 0,24€) cu textul afișat pe ecran în timpul emisiunii, sau puteți să îi votați și online pe lamaruta.protv.ro

Votul va fi doar marți, 30 ianuarie, în intervalul 15:00-17:00, în cadrul emisiunii.

Redacția SuceavaLive susține Ansamblul „Plaiurile Pojorîtei” și urează succes tuturor membrilor ansamblului!

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.