Ai luat vopsea colorată? Dar ouă de ciocolată? Sigur nu ai uitat de decorațiunile festive? Ştii că trebuie să porți ceva nou de Paște? Anul acesta, Iulius Mall Suceava îți oferă cadouri speciale de sărbătorile pascale. Ți-am pregătit „Egg-straordinary Easter”, o super campanie în care poți câștiga, pe lângă premiile zilnice, un voucher de 1.000 de euro la ABAU – metal decor –, un aspirator Dyson sau o stație de călcat Tefal.

 

Ce îți dorești să primești de la Iepurașul de Paște? Dacă și tu faci parte din echipa celor care îl ajută pe simpaticul urecheat să ajungă la toată lumea cu daruri, te așteptăm în Iulius Mall cu un cadou doar pentru tine!

Până pe 2 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la magazinele din Iulius Mall, sunt premiate pe loc. Dacă ai bonuri, din aceeași zi, de la unul sau trei magazine din Iulius Mall, a căror valoare cumulată trece de 400 de lei și vii la Centrul de Premiere, primești pe loc unul dintre cele 120 de premii zilnice, în limita stocului disponibil. Poți câștiga vouchere la Spartan, Mado, Killer, Crazy Bubble, cozonaci Boromir sau băuturi răcoritoare.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde trei norocoși vor câștiga câte un premiu inedit: un voucher de 1.000 de euro la ABAUun aspirator vertical DYSON V8 Absolute sau o stație de calcat Tefal Pro Express. Mai multe detalii despre campanie, dar și regulamentul pot fi citite pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Vino la Iulius Malls Suceava și pregătește-te pentru una dintre cele mai așteptate sărbători din an!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.