Poveștile devin realitate atunci când oamenii cu sufletele mari cred cu adevărat în minuni! Dintr-o casă care cu greu putea fi numită astfel şi mutaţi într-o locuinţă nouă, dotată cu cele necesare: aragaz, maşină de spălat, sobă şi instalaţii de iluminat, oamenii frumoși din familia Tolos, din comuna Slatina, zâmbesc astăzi și mai găsesc raze de speranță în viitor.

Locuinţa, un container de locuit, este astăzi luminată de chipurile de înger ale celor care trăiesc alături de tatăl lor acolo, după ce mama lor i-a părăsit.

Iar dacă Sărbătoarea Nașterii Domnului înseamnă bucurie, binecuvântare , dragoste și dăruire, de toate acestea  au avut parte cei 5 copilași din comuna Slatina, pe 21 decembrie, când  au pășit pentru prima oară în noua lor căsuță.

Este pentru prima oară când acești copii au parte de un Crăciun într-o casă încălzită cu spații de dormit decente, fără gheața de sub saltelele ponosite și noroiul din interiorul camerei, fără vuietul vântului care pătrundea prin crăpăturile pereților si ale geamurilor cârpite cu cartoane și pături.

 Este de neimaginat în ce condiții au trăit ani de zile acești oameni, fără să se plângă vreodată de frig, de lipsa mâncării sau de orice altceva.

În sprijinul acestei familii au venit mai mulți oameni importanți din comunitate, care și-au unit forțele, ideile și dorința de a face bine, oameni care doresc să rămână anonimi.

Să le înmulțească Dumnezeu Darul! Sărbători binecuvântate!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.