Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care se apropie, echipa mobilă Fălticeni a organizat la data de 11 decembrie activitatea ,,Bucuriile iernii’’, împreună cu o parte din beneficiarii săi.

Copiii au participat la un atelier de lucru în cadrul căruia s-au jucat cu Moş Crăciun, reconstituindu-l din bucăţi, lipindu-l pe o coală A4 şi în final colorându-l, apoi s-au bucurat de un spectacol de colinde cât şi de o piesă de teatru.    
Acest spectacol a fost posibil datorită doamnelor profesoare Boicu Mattyllena, Peiu Maria si Suciu Raluca de la Colegiul ‚,Mihai Băcescu’’ din oraş şi datorită grupurilor de colindători şi trupei de teatru pe care acestea le coordonează.
Prin ,,Alba ca Zăpada şi cei şapte pitici’’ şi colindele frumoase pe care le-au cântat, elevii colegiului au creat o atmosfera de poveste, aducând magia Crăciunului în sufletele celor prezenţi.
Aceasta activitate a fost sponsorizata de   SC SIMOS COM SRL, cât şi din donaţiilor strânse pe parcursul Campaniei ,,DĂRUIND, VEI DOBÂNDI!’’.
Prin această acţiune, Echipa Mobilă Fălticeni a dorit să facă o mică bucurie copiilor şi familiilor lor, mulţumindu-le astfel pentru buna colaborare de pe parcursul anului.

2 3 4

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.